Best of Kvarner

This post is also available in: English Deutsch

Top Događanja - gumb - Best of Kvarner
Sva Događanja - gumb - Best of Kvarner
Fotografija uskoro - Best of Kvarner

Krčki sajam Lovrečeva

Krčki sajam Lovrečeva pripada u društvo najdugovječnijih tradicionalnih manifestacija na području Kvarnera. Tradicionalno događanje održava se čak od 16. stoljeća i kroz atraktivan, zabavan i edukativan način predstavlja povijest, kulturu i tradiciju grada Krka i otoka. Popularan Krčki sajam – Lovrečeva događanje je na kojem ćete teško pronaći slobodno mjesto jer je odaziv gostiju ogroman. Događanje se održava u kolovozu, a čitav stari grad postaje pozornica za razna događanja i priredbe.

Na ovom atraktivnog događanju možete upoznati povijest Krka kroz mačevanje, turnire, srednjovjekovni sajam, itd. Ujedno, možete kušati i nabaviti kvalitetne domaće proizvode koji nastaju na širem području otoka Krka. Ulaznice za Krčki sajam se ne naplaćuju. No, možete kupiti hranu, pića i proizvode.

Naša Ocjena:

4.7

————————–

Ocjena turista: 4.6

Prikaži lokaciju
Pogledajte video
Poslušajte audio
Saznajte sve detalje
Fotografija uskoro - Best of Kvarner

Local Bike Sightseeing Tour (Krk)

Local Bike Sightseeing Tour (grad Krk) je atraktivna biciklijada za rekreativce i sportaše željne uživanja u prekrasnim pogledima na grad Krk i otok Krk. Biciklistička avantura kreće iz grada Krka i vodi vas na neka od najljepših mjesta za uživanje u ljepotama prirode grada Krka i okolnih mjesta.

Imat ćete priliku upoznati krčku rivu, polja predjela Kimpi, osamljen Kaštel Salatić, naselje Lakmartin, Muraj i vrlo zanimljiv Kornić. Biciklijada dugačka 20-ak kilometara završava u gradu Krku, a biciklisti će se u grad vratiti prepuni dojmova prekrasne prirode i mora grada Krka.

Broj sudionika je ograničen pa na vrijeme rezervirajte svoje mjesto.

Naša Ocjena:

4.7

————————–

Ocjena turista: 4.6

Prikaži lokaciju
Pogledajte video
Poslušajte audio
Saznajte sve detalje

This post is also available in: English Deutsch