Best of Kvarner
HomeBest of KvarnerBest of Baška 2023 DE – eBook für Touristen von Baška (deutsch)

Best of Baška 2023 DE – eBook für Touristen von Baška (deutsch)

11,99 

Best of Baška 2023 DE je jedinstvena e-knjiga za turiste koja vam donosi sve najbolje od Baške i Kvarnera. Kupite e-knjigu i saznajte sve što vas je ikada zanimalo o Baški (znamenitosti, aktivnosti, događanja, izleti, plaže, gastro, restorani, barovi, itd).

Svi odgovori o Baški – na jednome mjestu. Ako ne pronađete neki od vama važnih odgovora – slobodno nam pošaljite pitanje na email.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Best of Baška 2023 DE je jedinstvena e-knjiga koja vas vodi na putovanje prekrasnom Baškom. Knjiga je namijenjena svima koji putuju ili borave u Baški, ali i svima koji žele naučiti više o povijesti i ljepotama Baške i Kvarnera.

Zaljubljenici u putovanja, čarobnu prirodu i zanimljivu povijest – pripremili smo detaljnu knjigu o Baški i Kvarneru. U elektroničkoj knjizi na 100-ak stranica možete upoznati najljepše prirodne i povijesne znamenitosti Baške, možete upoznati top restorane i barove, gastro ponudu, super aktivnosti i događanja, top smještaj, prekrasne plaže, itd. Donosimo vam sve to na jednome mjestu.

Knjiga je multifunkcionalna pa osim tekstualnih opisa možete uživati u mnogobrojnim fotografijama, video zapisima, audio sadržaju, itd. U trenutnoj verziji e-knjige ne rade mnogi gumbi i linkovi, no sve će biti ispravljeno u narednim verzijama knjige.

 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 11,99 eura

Fiksni tečaj konverzije: 1 eur = 7,5345 kn