Best of Kvarner
Top Izleti - gumb - Best of Kvarner
Svi Izleti - gumb - Best of Kvarner
Fotografija uskoro - Best of Kvarner

Izlet brodićem na otočić Košljun

Trajanje: 1 sat.  Cijena: 8,00 eura/osobi.

Izlet brodićem na otočić Košljun je vrlo popularan izlet na području Punta. Otočić Košljun je jedna od glavnih atrakcija Punta, a zbog Samostana Košljun ima i vrlo važnu povijesno – kulturnu ulogu. U Samostanu Košljun pohranjeni su mnogobrojni važni predmeti iz povijesti otoka Krka.

Izlet započinje u Puntu gdje ćete se ukrcati na taksi brod koji će vas za nekoliko minuta dovesti do prekrasnog Otočića Košljun. Imate ćete priliku upoznati prirodne ljepote otočića Košljun, ali i doživjeti vožnju brodom u prekrasnoj uvali Punta. Sigurni smo da ćete uživati na ovom izletu.

Naša Ocjena:

4.8

————————–

Ocjena turista: 4.8

Prikaži lokaciju
Pogledajte video
Poslušajte audio
Saznajte sve detalje
Fotografija uskoro - Best of Kvarner

Eko Panorama brodom iz Punta

Trajanje: 5 sati.  Cijena: 40 eura/osobi.

Eko Panorama brodom iz Punta je jedinstven izlet na kojem ćete upoznati prirodnu raznolikost i bogatstvo životinjskog svijeta Kvarnera. U Puntu ćete se ukrcati na brod koji vas zatim vozi u razgledavanje otok Krka, Plavnika i Kormata. No, imat ćete prilike i detaljnije uživati u prirodi kvarnerskih otoka.

Na otočiću Plavniku upoznati ćete ljubavnu špilju, a imat ćete prilike plivati na jednoj od najljepših plaža otoka Krka (kojoj je moguće pristupiti samo brodom). Ujedno, vidjet ćete prekrasna morska prostranstva Kvarneru i uživati u nezaboravnim trenucima upoznavanja prirodnog i životinjsko svijeta.

Naša Ocjena:

4.8

————————–

Ocjena turista: 4.8

Prikaži lokaciju
Pogledajte video
Poslušajte audio
Saznajte sve detalje