Best of Kvarner
Image default

Njivice Outdoor Weekend (FOTOGALERIJA) – održane mnogobrojne aktivnosti za rekreativce na otoku Krku

Njivice Outdoor Weekend jedinstveno je događanja na kojem sportaši i rekreativci mogu iskusiti svoje fizičke potencijale, ali i mnogobrojne ljepote otoka Krka. Dio našeg tima posjetio je ovo atraktivno rekreativno događanje – te vam ispod donosimo veliku fotogaleriju s više od 100 fotografija.

Dva dana outdoor aktivnosti i zabave na svakom koraku

Njivice Outdoor Weekend (22.04 – 23.04.2023.) sastoji se od 3 različita događanja – prilagođena za sve vrste rekreativaca i sportaša. Događanje u dva dana (subotu i nedjelju) donosi nekoliko različitih disciplina – uz obilje zabave, smijeha i veselja svih generacija posjetitelja.

U subotu su na rasporedu bila dva događanja za ljubitelje šetnje i trčanja. Šetači su se okupili u 10.00 sati kod skulpture Ribara na prekrasnoj obali Njivica. Od tamo su krenuli u istraživanje priobalnog i unutrašnjeg dijela prekrasnih Njivica – na događanju Njivice Hike. Putem su istražili raznovrstan šumski krajolik, vegetaciju jezera, ali i uživali u mirisima prirode i mora.

Ljubitelji trčanja okupili su se ispred Aminess Hotel Magal – kako bi sudjelovali u Adria Spring Trail-u. Ovo popularno trkačko natjecanje već je vrlo dobro prepoznatljivo među ljubiteljima prirode i trčanja – a ove su godine svi sudionici mogli uživati u prekrasnom sunčanom vremenu. Posjetili smo trkačke puteve – a veliku galeriju donosimo vam ispod i na našim društvenim mrežama.

U nedjelju se održava još jedno atraktivno događanje – Epic Rides Njivice. Epic Rides je atraktivno biciklističko događanje koje vas ove godine vodi nekim od najljepših lokacija šireg područja Njivica, Čižića, Malinske, itd. Start događanja je u nedjelju kod skulpture Ribara u Njivicama – a biciklisti i rekreativci će ukupno napraviti 51 kilometar i savladati oko 820 metara uspona.

njivice outdoor weekend - adria spring trail
(Photo: Best of Kvarner)

Posjetili smo Njivice Outdoor Weekend – i donosimo val veliku fotogaleriju (subote)

Zaputili smo se u subotu prijepodne prema Krčkom mostu kako bismo ispratili mnogobrojne rekreativce i sportaše – na Adria Spring Trail. Prekrasno vrijeme uz jako sunce ujedno je uljepšalo prizore u kojima su trkači mogli uživati, ali i stvorilo dodatan fizički i mentalni napor. Doduše, sudeći po atmosferi na stazi i cilju – svi su itekako uživali.

Start je krenuo ispred Krčkog mosta, a trkače smo dočekali na cca polovici staze – kod ulaza u Spilju Biserujka. Cilj utrke bio je u popularnom kampu u Njivicama – Aminess Atea Camping Resort. Fotografije koje smo snimili u cilju samo potvrđuju odličnu atmosferu – koja je vladala čitavim natjecanjem i druženjem.

Mnogi su trkači nakon trčanja osvježenje potražili u prekrasnom moru na plažama kampa Njivice, a veliki dio njih uživao je u ispijanja omiljenih osvježavajućih pića u baru na plaži. Ako ste propustili ovo događanje, pozitivna je vijest da će se na otoku Krku – održavati još nekoliko sličnih događanja tijekom idućih mjeseci. Dakako, za sve detalje pratite naš web portal Best of Kvarner.

Na našoj Facebook stranici vam donosimo veliku fotogaleriju – Adria Spring Traila. Uživajte.

KLIKNITE OVDJE ZA GALERIJU – i svakako lajkajte našu Facebook stranicu.